Jong, springlevend en dynamisch met medewerkers die decennialang hun sporen hebben verdiend in de buisverwerking. Die kennis en ervaring is de basis van ons bedrijf welke ingezet wordt bij de verkoop van onze machines die in hoofdzaak gebruikt worden voor het be- en verwerken van buisproducten. Buisproducten voor de installatiewereld en metaalbedrijven.

Deze kennis en ervaring stelt ons in staat de klanten op een juiste manier te adviseren bij de aanschaf van machines passend in het productieproces van de klanten.

Wij leveren uitsluitend kwalitatief hoogwaardige metaalbewerkingsmachines uit Zuid Korea (KSU) en Turkije (UZMA) Deze gerenommeerde fabrieken leveren kwaliteitsproducten welke wij met 2 jaar garantie aan u kunnen leveren.

Camga ontwikkelt en produceert zelf buiggereedschappen, buigtangen, aanfaasmachines en doornloze buigmachines.

Als zeer flexibele onderneming zijn wij in staat uit voorraad, dan wel met korte levertijden te leveren. Het spreekt voor zich dat wij tegen zeer concurrerende prijzen aan bieden.

Voor meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Laatste nieuws

Wij staan op de beurs VSK in Utrecht van 6 t/m 9 februari.
Onder nieuw in ons assortiment:
De CAMGA pijpsnijder
De CAMGA Kunstof/PVC scharen
De CAMGA ontbramers

 

Wij zijn lid van de