Met de UZMA pijpuitslijper gaat het bewerken van profielen en buizen probleemloos en snel zonder slijpbramen en aanloopkleuren. Het verwisselen van de slijprollen gaat eenvoudig en snel zonder gebruik van gereedschap. Bij het gebruik van de pijpuitslijper moet er veel gewisseld worden, doordat het bij de Uzma pijpuitslijper zo snel kan bespaar je tijd en geld. Wanneer je klaar bent met het uitslijpen biedt de Uzma pijpuitslijper de mogelijkheid op de afbraamtafel om de kanten bij te slijpen/schuren. Door de Uzma bandafstellingssysteem is de slijpband eenvoudig op spanning te brengen door de meegeleverde 6-kant sleutel. Het vervangen van de schuurband is eenvoudig aan een zijde van de machine uit te voeren.

 

Uzma pijpuitslijpers zijn voorzien van een stabiele voet waarmee je de pijpuitslijper stevig kan monteren op de vloer. Stabiliteit is van grote invloed op het uiteindelijke resultaat. De Uzma pijpuitslijpers zijn geschikt voor het bewerken van elk gewenst materiaal van ∅20 tot een maximum van ∅ 76mm. Door de kruissupport en slede met verdraaibare klem is het slijpen in ieder gewenste hoek van 30-90° mogelijk.

Volgende standaard rollen worden meegeleverd:
23mm
30mm
40mm
46mm
49mm
58mm
74mm


NIEUW

In het assortiment pijpuitslijper is er nu ook een type verkrijgbaar met de mogelijkheid om aan de achterzijde te slijpen!!

Laatste nieuws

Kerkdriel, woensdag 17 april '24: Een grote brand in het verzamelbedrijfsgebouw in Kerkdriel, waar
Camga gevestigd is, heeft het gehele bedrijf in de as gelegd. Begonnen in het naastgelegen
autoschadebedrijf, heeft de brand snel om zich heen gegrepen.

 

Zeewolde, maandag 29 april '24: Het is daarom dat wij met groot genoegen de overname van de
activiteiten van Camga door Delville Zonen, met onmiddellijke ingang, kunnen aankondigen. De
continuïteit van de productie van buigijzers en aanfaasmachines is gewaarborgd en zal binnen enkele
dagen van start gaan.

 

Wij zijn lid van de

Onze locatie

  

Nijverheidsweg 26

3899 AH Zeewolde 

 

Telefoon: 035 656 0044

Email: info@delville.nl